filmnyheder

Skrevet den 11 november, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Venom er en økonomisk succes !

Kritikerne var ikke særlig glad for den, men det lader til at det ikke skræmmer publikum væk. For ‘Venom’ klarer sig indtjeningsmæssigt ret godt, og i denne weekend, der hentede den alene 100 millioner dollars i Kina. Dette får den samlede pengesum op på de 650 millioner dollars, så de ville ikke overraske, hvis vi kom op på 700. Meget imponerende for denne 100 millioner dyre produktion, som har skabt meget debat og delvis had på nettet, men ikke desto mindre, så kan man kun kalde dette en succes.

Og det er godt for Sony Pictures, der desperat prøver at holde fast i deres rettigheder til bestemte Marvel figurer, hvoraf langt hovedparten ejes af Disney koncernen. Der er da også flere Marvel projekter i gang hos Sony, b.la. vampyr-heltekarakteren ‘Morbius’, der spilles af Jared Leto. Og så får ‘Venom’ minsandten også en efterfølger, med Woody Harrelson på rollelisten. Men den fortsatte strøm af penge beviser, at Marvel stadig har noget at byde på, og at der endnu ikke er gået gas ud af superhelte-ballonen, nej folk vil havde mere!

Copyright: Sony Pictures / Marvel Studios

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑