Hvis man er en del af horror-fanskaren så har man næsten med 99.9% ..." /> Ventetiden er slut! Her er teaseren til ‘The Green Inferno′ - Filmpuls

Skrevet den 17 april, 2014 | af Michella Malin Petersen

Ventetiden er slut! Her er teaseren til ‘The Green Inferno′

Hvis man er en del af horror-fanskaren så har man næsten med 99.9% sikkerhed hørt om Eli Roth. Han har blandt andet stået bag kult-filmen ‘Cabin Fever′ fra 2002, samt de dybt undervurderede tortur-gys ‘Hostel′ og ‘Hostel Part II′ (glem den frygtelige Part III som Roth ikke selv stod bag) fra henholdvis 2005 og 2007. Derudover har han også produceret flere genre-projekter, blandt andet ‘2001 Maniacs′, ‘The Last Exorcism′ og tre episoder af varulve-serien ‘Hemlock Grove′, samt spillet med i Quentin Tarantino’s fremragende ‘Inglorious Basterds′.

Så det er rimeligt selvsagt at Roth er velkendt indenfor kult og gyser-genren, og hans nyeste projekt har længe været under vejs, med diverse forsinkelser, falske online-trailers og en udgivelses-dato der var det største mysterium siden Area 51.

Men ikke nok med at vi nu endelig har den pokkers udgivelses-dato – nu har vi også en teaser! Og en ægte én, denne gang.

Og selvom der ikke bliver afsløret det store (duh, det er en teaser) så får vi et fedt indblik i Roth’s flotte visuelle stil, samt en ubehagelig følelse og frygt for hvad der venter forude for dem der har nerverne.

‘The Green Inferno′, som har Lorenza Izzo, Ariel Levy og Daryl Sabara på rollelisten, følger en gruppe studerende aktivister fra New York som rejser til Amazonas regnskoven for at beskytte en truet stamme af indfødte. Men da deres fly styrter ned i junglen bliver de taget til fange af de selv samme mennesker som de ville beskytte, og det tegner selvfølgelig til blodbad.

Lyder det lidt bekendt, så er det fordi at ‘The Green Inferno′ er Eli Roth’s personlige hyldest til en af hans egne favorit-film, nemlig den kontroversielle ‘Cannibal Holocaust′ fra 1980, som i sin tid blev forbudt i flere lande og blandt andet landede på England’s legendariske Video Nasties liste.

Open Road Films udgiver ‘The Green Inferno′ den 5. September i de amerikanske biografer. Filmen vil højst sandsynligt ryge direkte på DVD her i landet, men det lader vi fans ikke slå os ned… Nu venter vi bare i spænding på en fuld trailer, gerne med lidt mere af det dér røde væske…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑