Viaplay

‘Vi børn fra Bahnhof Zoo’ teaser

Nu er der ikke længe til, at dramaserien ‘Vi børn af Bahnhof Zoo’ har premiere på Viaplay. Kan man ikke vente til den 28. februar, er den første teaser netop frigivet, så man kan få et lille sneak peek på, hvad man kan glæde sig til.

Viaplay Originalen ‘Vi børn af Bahnhof Zoo’ er en nyfortolkning af Christiane F’s bog om seks unge mennesker, der finder hinanden i Berlins natteliv med alt, hvad det indebærer af stoffer og døgnåbne undergrundsklubber. I serien følger vi Christiane F, der higer efter at finde en dybere mening med livet, mens hun sammen med en gruppe teenagere tilbringer tiden i det daværende Vestberlins natteliv – og på Vestberlins togknudepunkt Berlin Zoologische Garten.

‘Vi børn af Bahnhof Zoo’ skildrer med både varme og skønhed unges kompromisløse søgen efter identitet. Allerede i 1981 skabte filmen ’Vi børn fra Bahnhof Zoo’ international debat med sin ærlige skildring af teenagere, der gled ind i en verden af stoffer og prostitution – en film, hvor David Bowie i øvrigt spillede sig selv, mens han også stod for dele af soundtracket.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.