viaplay

Viaplay bekræfter ny sæson af krimi-successerien ‘Wisting’

Der er for alvor lagt op til en dramatisk sæson to af den populære krimiserie ’Wisting’, som forventes at premiere eksklusivt på Viaplay i foråret 2021. En dømt seriemorder flygter, mens han er i William Wistings varetægt, og Wisting må nu sætte alt ind på at fange ham, inden han begynder at dræbe igen. Samtidig kommer sagen i Wistings datter Lines søgelys, da hun er vidne til flugten. Første halvdel af sæson to er baseret på bogen ’Ond vilje’ (2019), mens seriens sidste fire episoder er baseret på bogen ’Natmanden’ (2009) af Jørn Lier Horst. Og her bliver det ikke mindre dramatisk, da en kvindes hovede på et spyd i det centrale Larvik tvinger Wisting ud i arbejdet på den mest groteske sag i hans karriere.

Sven Nordin høstede stor ros for sin fortolkning af den erfarne politimand William Wisting, og han er atter tilbage i sæson to sammen med andre centrale skuespiller fra først sæson bl.a. Thea Green Lundberg og Mads Ousdal. 

Sæson to af ’Wisting’ består af otte episoder og forventes at have eksklusiv premiere på Viaplay i foråret 2021.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.