Vind billetter til ‘Kong Arthur: Legenden om Sværdet’

Guy Ritchie (manden bag Sherlock Holmes-filmene med Robert Downey Jr) har instrueret noget af et brag af en eventyr-actionfilm om Kong Arthur og hans vej fra forældreløs “nobody”, til han opdager sin baggrund og må kæmpe for sin retmæssige plads på tronen.

Der venter storslåethed, og forhåbentlig en god gang humor – hvis man kender Guy Ritchie ret. På den visuelle side kan man ligeledes forvente en god oplevelse, både i form af fede effekter og flotte landskaber, men også på skuespilsiden hvor de fleste nok ikke vil klage over at skulle se på Jude Law, Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey og Annabelle Wallis.

Foto: Warner Bros.

Du kan nu vinde billetter til denne eventyrfilm, til dig selv og din bioven. Alt du skal gøre, er at svare på følgende spørgsmål:

Hvem spiller Kong Arthur i ‘Kong Arthur: Legenden om Sværdet’?

Skriv dit svar her nedenfor i kommentarfeltet, og deltag i konkurrencen.

Vi trækker en vinder allerede d. 10. maj, én dag før filmens premieredato. Så det er bare at skynde dig at deltage (og sige til dine venner, at de skal deltage!).

Vil du forøge dine chancer for at vinde?
– Deltag også i konkurrencerne på vores Facebookside og Instagram

Vi forbeholder os retten at trække nye vindere, hvis vi ikke har hørt tilbage fra de udtrukne vindere inden for 1 uge. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.