konkurrence CPH PIX 2015 - vind billetter

Skrevet den 29 marts, 2015 | af Karen Sandal Fothergill

7

Vind fribilletter til CPH PIX 2015

CPH PIX 2015 er lige rundt om hjørnet, og  som altid er der noget for enhver smag – vi glæder os!

Igen i år har vi fået muligheden for at udlodde 5×2 fribilletter til almindelige forestillinger under PIX – og det er da ikke helt dårligt, vel? Så hvis du vil være en af de heldige filmpulsere, så skal du blot svare på følgende nede i kommentarfeltet:

Hvilke(n) film står højest på din ønskeliste under dette års CPH PIX – og hvorfor?

Vi trækker de heldige vindere fredag d. 3. april.

Hvis du ikke helt har bestemt dig for en film, kan du tage et kig i CPH PIX programmet.

 

 

Tags: ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.7 Responses to Vind fribilletter til CPH PIX 2015

 1. Masoom Latif says:

  Manglehorn, fordi jeg elsker Al Pacino, og vil simpelthen ikke gå glip af den film. Filmen har også fået gode anmeldelser og Al Pacino præstation som den “lonely locksmith” er også blevet rost til at være en af hans stærkeste præstation i lang tid. Så ser frem til at se filmen på cph pix.

 2. Jannick Madsen says:

  Manglehorn, da Pacino er en af mine favorit skuespillere, og filmen ser virkelig spændende ud.

 3. Maria Lee Olsen says:

  The Admiral: Roaring Currents fordi Choi Min-sik (fra Oldboy) er med, og fordi det er en storslået episk sydkoreansk actionfilm!

 4. Mogens Kronborg says:

  Jeg synes Idealisten ser rigtig spændende ud – og så filmen jo hentet fra
  den virkelige verden om de frygtelige begivenheder på Thulebasen.

 5. Kim Kristensen says:

  “Turbo Kid” ser interessant ud som en film der virkelig skiller sig ud fra de andre, så den skal helt klart ses. Det er en mærkværdig action-fremtidsfilm, der foregår i 1997. Den har også fået gode anmeldelser.

 6. Nicolai Leopold says:

  Jeg skal blandt andre se White God, som lader til at være en slags live action udgave af Silver, blot med mennesker som modstandere. I det hele taget kan jeg godt lide når dyr bliver personliggjort.

  I en helt anden boldgade, ser jeg også frem til Godards ‘Goodbye to Language’ som vises i 3D! 3D-film er der efterhånden mange af i disse år, men en Godard-film i 3D, den må og skal ses i biografen. Det bliver utvivlsomt en provokerende og eksperimental, men eftertænksom brug af 3D. Hvis der er én film der skal ses ved dette års festival, så er det denne film. Filmen er ikke købt hjem til normal biografdistribution, så de tre visninger i Cinemateket, bliver de eneste tre chancer for at se filmen på et stort lærred i ægte 3D i Danmark.

  Der er også flere lovende danske film på programmet, men allermest spændende, synes jeg, er de kommende danske filmskabere fra Super16 og 18 Frames. Desværre nåede jeg ikke at reservere billetter til Super16-visningerne, men 18 Frames er jeg dog klar til. Det er første gang 18 Frames viser sig frem ved CPH PIX, og jeg glæder mig meget til at se, hvad fynboerne har at byde på.

  Og så håber jeg også på at jeg kan nå at får set Reality fra Quentin Dupieux. Han har ikke skuffet med sine tre andre film, og ligegyldig hvad, så bliver det interessant at se hans nye tilføjelser til hans helt, helt eget univers. Her kan man tale om en filmskaber som ikke går på kompromis med sin vision.

 7. Charlotte H. says:

  Jeg hælder mest til gyserfilm, så det bliver It Follows. Den skulle være en ret så tidløs og uhyggelig teenagegyser, der også spiller kraftigt på det overnaturlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑