‘Wonder Woman’ har gjort indtog i biograferne landet over, og vi ..." /> *Ny Vinder!* Vinderne af billetter til 'Wonder Woman' - Filmpuls

konkurrence wonder woman konkurrence

Skrevet den 4 juni, 2017 | af Line F. Svare

0

*Ny Vinder!* Vinderne af billetter til ‘Wonder Woman’

‘Wonder Woman’ har gjort indtog i biograferne landet over, og vi her på filmpuls er ret begejstrede for DCs senest superheltefilm om amazonekrigeren Diana, prinsesse af Themyscira. Bare se, hvad vores egen Sidsel har skrevet om filmen: “‘Wonder Woman’ har nogle af de fedeste øjeblikke, jeg længe har set i en superheltefilm—hvis ikke nogensinde.”

Derfor mente vi, at I kære filmpulsere også skulle have muligheden for at komme ind og se dette actionbrag, og selv bestemme om I er enige med os.

Nu har vi trukket de to vindere at billetter til en biotur i selskab med ‘Wonder Woman’.

Morten C *NY VINDER*
Bastian RM

– Stort tillykke med billetterne, vi håber på I får en fed oplevelse. Skriv jeres adresse til os via kontakt@filmpuls.dk eller send os en privat besked på facebook. Så sender vi billetterne afsted!

For at vinde billetterne, skulle man blot svare på følgende spørgsmål:
‘Wonder Woman’ har en dansk skuespillerinde på rollelisten, men hvem?
Svaret var Connie Nielsen

Vi forbeholder os retten til at trække en ny vinder, hvis vi ikke har hørt tilbage fra den udtrukne vinder inden for 1 uge.

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑