CPH PIX er næsten slut, har du fået set nogle gode film?

Vinderne ved CPH PIX 2016 - Filmpuls


filmnyheder

Skrevet den 5 november, 2016 | af Line F. Svare

0

Vinderne ved CPH PIX 2016

CPH PIX er næsten slut, har du fået set nogle gode film?

I går blev de forskellige vinder ved årets filmfestival kåret.
Hovedprisen New Talent Grand PIX, gik til filmen ‘Godless’ som er instrueret og skrevet af bulgarske Ralitza Petrova. Det var 10 debuterende instruktører som var nomineret til prisen, og den bulgarske vinder modtog 10.000 euro med prisen.

“Nordisk filmfondens bedste børnefilm”-vinderen blev den svenske film ‘Girls Lost’. Jurien bestod af fire 11-14-årige børn. Filmen handler om tre piger som bliver forvandlet til drenge, og behandler emner som kønsidentitet og seksualitet.

12 film var med i kampen om Politikens Publikumspris. Publikum har kunne give filmene antal hjerter, efter de havde set dem i biografen. Vinderen blev filmen ‘Heartstone’ af islandske Gudmundur A. Gudmundsson

Til slut deler Politiken Fonden også en pris ud til bedste børne-kortfilm. Vinderen blev animationen ‘Ztriwer’, som er skabt af danske Amalie Næsby.

Tags:


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑