Skrevet den 26 juni, 2015 | af Line F. Svare

Wachowski-søskendes ‘Sense8’ skal opleves!

Otte forskellige mennesker rundt om i verden, med hver deres liv og kultur, oplever pludselig en speciel fysisk og mental forbindelse. De kan mærke hinandens tanker og følelser, kan pludselig få adgang til hinandens evner og styrker, samt besøge hinanden.
De kæmper med hver deres udfordringer og kampe, i det miljø og den kultur de er en del af. Men de opdager også at der er en fælles fjende, som vil dem ondt.

‘Sense8’ er fantastisk, både når det handler om den visuelle og fortællermæssige oplevelse. Det er rigtig spændende at se den måde de forskellige personers sammenhørighed bliver udtrykt og hvordan de besøger hinandens liv. Vi er i Indien, i Korea, USA, Island, Tyskland, Kenya, Mexico og England. Og de mange flotte steder er spændende både visuelt og historiemæssigt. De helt forskellige liv og kulturer skaber en hel utrolig dynamik og spænding i serien. Man er fanget fra første øjeblik, og man bliver utrolig nysgerrig på det univers serien udspiller sig i, og det bliver bare bedre for hvert øjeblik og hvert minut, når en ny detalje, et nyt billeder åbner sig op og man udforsker de mange forskellige liv og karakterer. Jeg er faktisk ikke så interesseret i det overordnet plot med hvad/hvem der er efter dem og deres ‘”slags” mennesker med de evnerMen jeg er total fanget af de otte fantastiske liv, det de må og har gået igennem og især de specielle forhold de skaber til hinanden hen af vejen og deres udforskning af, hvad denne nye ting der er sket for dem er og betyder for dem.

Sense8

‘Sense8’ er en speciel serie af virkelig høj kvalitet. Jeg slugte de 12 ca. 1 time lange episoder på tre dage og nu har jeg abstinenser og vil have mere! Serien er skabt af Andy og Lana Wachowski, som elsker at lege med og skabe ting, som er lidt anderledes og indeholder menneskeliv som hænger sammen på mange specielle måder. Man kan tydeligt genkende stilen i ‘Sense8’ fra deres forrige film, som bl.a. Matrix-filmene, ‘V for Vendetta’ og ‘Cloud Atlas’. Serien er også skabt af J. Michael Straczynski, som bl.a. har været med til at skrive ‘World War Z’ og ‘Changeling’

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑