Og det ligner stadig noget fra et computerspil!

Karakterplakater til filmatisering af 'Warcraft' - Filmpuls


filmnyheder warcraft

Skrevet den 15 juli, 2015 | af Line F. Svare

0

Karakterplakater til filmatisering af ‘Warcraft’

Og det ligner stadig noget fra et computerspil!

‘Warcraft’ er baseret på computerspilsserien ved samme navn. Der er nu blevet offentliggjort to karakterplakater, som forestiller orken Durotan og mennesket Anduin Lothar. Orken spilles af Toby Kebbell (Abernes planet: Revolutionen) via motion capture og mennesket spilles af Travis Fimmel (Vikings), begge er hovedroller i filmen, og på hver deres side af en krig mellem horden af orkere og alliancen af mennesker. Instruktør Duncan Jones viste klip fra filmen og fortalte detaljer til Comic Con. Bl.a. tror han på, at filmen vil blive stor en success, og han er derfor interesseret i at lave endnu flere ‘Warcraft’-film. Der er dog intet planlagt endnu.

Se karakterplakater og tidligere offentliggjorte plakater herunder.

[nggallery id=125 template=”player”]

Der er også blevet delt en speciel 3D video, hvor man flyver på ryggen af en grif og oplever Azeroth for oven.  Det ser lidt mærkeligt ud, men er man fan er det sikkert ret sejt.Filmen har premiere den 9. juni 2016.

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑