filmnyheder Wolverine

Skrevet den 10 maj, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

1

Western Wolverine 3

Det er ikke meget vi ved om den kommende Wolverine film. Men Simon Kinberg (Producent på X-Men universet) har nu løftet sløret (meget) lidt for hvordan Hugh Jackmans sidste portrættering af vildmanden vil blive.

It’s a very radical, bold, different Wolverine than you’ve ever seen in any of these movies.

Han blev samtidig spurgt om rygterne om at Patrick Stewart ville vende tilbage i rollen som Xavier, men det var intet han ville hverken be- eller afkræfte:

I will agree with you that Patrick Stewart was rumored to be a part of that film. It takes place in the future, and it is an R-rated movie. It’s violent, it’s kind of like a Western in its tone. It’s just a very cool, different film.

Vi vidste allerede at filmen ville blive R-rated, efter succesen af Deadpool (Som hr. Kinberg også har produceret, samt også er med ind over 2’eren).
Udover tonen i filmen, fortalte Kinberg samtidig at optagelerne til filmen er gået i gang. Så egentlig er det ikke meget nyt vi får at vide, men det er dog lidt.

Wolverine 3 er sat til amerikansk premiere d. 3. marts 2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

Film-fanatiker med en svaghed for Tim Burton og en drøm om at blive film-instruktør. Giver alle film en chance og det eneste der nok ikke bliver set, er romantiske komedier og spoofs af andre film.One Response to Western Wolverine 3

  1. Line F. Svare says:

    Whut… kommer der en til? troede sgu det var slut -.-‘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbage til toppen ↑