Will Ferrell og Adam McKay opløser deres produktionsselskab

En æra indenfor komediefilm er slut. I 13 år har Will Ferrell og Adam McKay været en succesfuld duo, der med deres produktionsselskab (Gary Sanchez Productions) har skabt mange skægge filmoplevelser. Senest ’Vice’ med Christian Bale som Dick Cheney. Men nu har de to mænd besluttet sig for at gå hver deres veje, og derfor så vil selskabet bliver opløst efter man har færdiggjort de kommende projekter. Dette er klart et stort tab for ikke mindst Paramount Pictures, som har distribueret de fleste af de film, som Ferrell og McKay har lavet sammen, hvilket de for det meste har tjent godt på.

 

Måske er selskabet ved at lide af metaltræthed, ikke mindst efter fiaskoen ’Watson & Holmes, som havde Ferrell og John C. Reilly i hovedrollerne. Dette makkerpar havde ellers stor succes i film som ’Talladega Nights’ og ’Step Brothers’, men tredje gang var åbenbart ikke et lykketal for dem, da ’Watson & Holmes’ var så dårlig, at den hurtig forsvandt i de amerikanske biografer, og ikke engang fik premiere herhjemme, selvom det var planlagt.Will Ferrell, Steve Carell

I et fælles statement, som blev udgivet igennem magasinet Deadline, der skriver Ferrell og McKay:

“The last 13 years could not have been more enjoyable and satisfying for the two of us at Sanchez Productions. We give massive thanks to our incredible staff and executives and all the writers, directors and actors we worked with through the years. The two of us will always work together creatively and always be friends. And we recognize we are lucky as hell to end this venture as such.”

Så de slutter venligt og positivt af, og de to vil fortsat være gode venner. Dette betyder dog heller ikke, at Ferrell og McKay aldrig nogensinde vil arbejde sammen igen. For det første så har de stadig projekter der skal have føres ud i livet med det snart nedlagte produktionsselskab. Og for det andet så har de også udtalt at de aldrig vil stoppe med at være kreative sammen. Der er blot nogle fremtidige drømme, som hver gerne vil udleve, og med Mckays stigende fokus på at blive mere drama-orienteret, så er det måske fornuftigt at ligge de sjove idéer på hylden for en stund. Så hvad fremtiden bringer er lidt usikkert, men vi kommer nok til at se passioneret og individuelle projekter fra dem begge.

Copyright: Variety / Gary Sanchez Productions / Paramount Pictures / UIP

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.