Spinning Out
Copyright: Christos Kalohoridis/Netflix

Willow Shields i film om autisme

Hollywood er langsomt begyndt at forholde sig til publikums meninger og krav om diversitet i film. Dette har ført til mange vidunderlige film, både for voksne og børn. Dét at være født anderledes bliver endelig fortalt på det store lærred Et eksempel er “Wonder” og TV-serien “Atypical”. Nu er instruktøren  Connie Cocchia klar til at røre publikum med filmen “When Time Got Louder”

Filmen handler om Abbie, der skal begynde på universitetet. Det er en svær afsked, da hun er vant til at være hjemme hos sine forældre og sin bror Kayden, der er autist. Kayden kan ikke kommunikere verbalt, og han er vant til at have sin søster ved sin side. Abby har pludselig meget mere frihed, nu hvor hun bor alene, men skyldfølelsen af at have forladt sin bror, nager hende. Samtidig bliver hun forelsket i sin nye veninde Karly.

Abbie spilles af Willow Shields, der er aktuel i “Spinning Out” og fik sin debut i “The Hunger Games”. Den Emmy-nominerede skuespillerinde Elizabeth Mitchell (“Lost”) skal spille Abbie’s mor, og faren spilles af Lochlyn Munro (“Riverdale”).

Instruktøren Connie Cocchia’s bror er autist, og det var derfor vigtigt for hende, at skuespilleren, der skal spille Kayden, skal spilles af en, der har en autisme spektrums forstyrrelse. Kayden spilles af nybegynderen Jonathan Michael Simao.

Filmens premieredato er ikke offentliggjort endnu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.