filmnyheder

Skrevet den 20 februar, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Wolverine går til podcasten

Richard Armitage

Hvornår vi kommer til at se X-Men karakteren Wolverine igen, er usikkert. Men, hvis man har svært ved at vente, ja så er der andre metoder hvorpå man kan opleve karakteren folde sig ud. F.eks. over podcast-mediet, hvor du kan nyde sublimt hørerspil. Denne form at fortælle historier på er blevet uhyre populært, og superhelte-genren har overraskende nok også et succesfuld liv hér.

Marvel og podcast-siden Stitcher.com havde en mindre triumf, med deres første Wolverine-historie, der gik under titlen, ‘Wolverine: The Long Night’. Så stor blev denne succes, at man nu har skabt en fortsættelse, der har den britiske skuespiller Richard Armitage tilbage som stemmen til Jærven (som han hedder på dansk). Titlen er ‘The Lost Trail’, og vi finder vores hovedperson nede i det dybe amerikanske syd, nærmere New Orleans, hvor han leder efter en forsvundet ven. Men i stedet leder hans spor ham direkte i kløerne på en telepatisk skurk, som går under navnet Mastermind. Men lokalhjælpen er nær i form af en gammel kending, Remy LeBeau, også bedre kendt som Gambit.

Denne podcast udkommer allerede den 25. marts, men det kræver at man har et abonnement hos Stitcher.com. Her er traileren: 

Copyright: Marvel / Stitcher.com

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑