filmnyheder Wonder Woman

Skrevet den 7 juni, 2017 | af Michella Malin Petersen

1

‘Wonder Woman’-fortsættelse sætter sejlene mod Amerika!

Ja, ‘Wonder Woman’ er på alles læber lige nu. Inklusiv Filmpuls-redaktionens… Den legendariske superheltinde’s første spillefilm har været et hit hos anmeldere og publikum, samt tjent et ret flot beløb i billetsalg! Så til overraskelse for absolut ingen, så skal filmen selvfølgelig have et to’er. Og de første detaljer er allerede på plads.

Instruktør Patty Jenkins skal endnu engang instruere, og i forhold til ‘Wonder Woman’s World War I setting, så skal fortsættelsen foregå i nutiden, hvilket forhåbelig åbner lidt op for nogle Justice League inkluderinger. Og denne gang skal Gal Gadot og hendes superseje kostume en tur til selveste USA.

“Historien vil udspille sig i USA, hvilket jeg synes, er rigtigt. Hun er Wonder Woman. Hun er nødt til at komme til Amerika. Det er på tide,” udtaler Jenkins til EW.

Tags: , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.One Response to ‘Wonder Woman’-fortsættelse sætter sejlene mod Amerika!

  1. Line F. Svare says:

    “Det er på tide” … rolig nu, vi har kun haft én film altså xD

    Det bliver spændende at se hvordan Wonder Woman fungerer i nutiden, og hvordan hun fungerer når hun kender og forstår og er en del af menneskenes verden. Det var jo naiviteten og det friske syn på menneskeheden der gav en stor del af charmen til den første film.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑