filmnyheder

Skrevet den 24 april, 2018 | af Jakob Sørensen

0

X-Men og Fantastic Four slår ikke pjalterne sammen med MCU… endnu!

Man skulle tro at med Disneys køb af det legendariske filmstudie 20th Century Fox, at de sidste brikker ville falde på plads for The Marvel Cinematic Universe (MCU). Og med de sidste brikker mener jeg de Marvel-karakterer som 20th Century Fox har holdt på, såsom X-Men, Fantastic Four og Deadpool, imens Disney har rettighederne på de andre karakterer, som de efterhånden har lavet mange film med.

X-Men & Fantastic Four – Copyright: Marvel Comics

Men manden på toppen af Marvels kransekage, og her mener jeg direktøren og hovedproduceren for Marvel Studios, Kevin Feige, har udtalt sig at vi i den nærmeste fremtid ikke vil se karaktererne fra Fox-filmene blandet ind i MCU. Dels fordi at der allerede er 5 Marvel film som er planlagt, og det ville være svært at skubbe flere karakterer ind. Og så er der stadig visse aftaler og rettigheder, som der ikke er blevet sat på plads endnu.

Marvel studios formand – Kevin Feige

Personligt, så synes jeg at det er en god idé ikke at inkludere X-Men og Fantastic Four ind i MCU, hvert fald ikke endnu. X-Men er et kæmpe univers i sig selv, så der ville være store udfordringer i at smelte det hele sammen, uden at tabe det hele på gulvet i en forvirret pærevælling. Men lad os nu se, det kan jo være at pengemændene hos Disney får andre tanker.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑