X-Men manuskriptforfatteren, Simon Kinberg, står til at instruere fi..." /> X-Mens Dark Phoenix-film får instruktør og skuespillerinde - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 17 juni, 2017 | af Sidsel Minuva

0

X-Mens Dark Phoenix-film får instruktør og skuespillerinde

X-Men manuskriptforfatteren, Simon Kinberg, står til at instruere filmen om Dark Phoenix sagaen. Kinberg har tidligere skrevet ‘X-Men: The Last Stand’, ‘X-Men: Days of Future Past’ og ‘X-Men: Apocalypse’, men dette kommer til at være første gang, han instruerer en film.

Selvom vi indtil videre ikke ved meget om filmen, så forventes den at handle om Dark Phoenix sagaen, der er en af de største og mest populære historier om mutanterne nogensinde. I denne historie fra 80’erne vokser Jean Greys telekinetiske kræfter hende over hovedet. Hendes kræfter ender med at blive altødelæggende, mens hendes sind fortæres af et kosmisk væsen kendt som The Phoenix Force. Jean og The Phoenix inde i hende bliver dømt til døden af Shi’ar imperiet, en race af aliens der har erfaring med The Phoenix og dens destruktive kræfter, og så må Jeans mutantvenner kæmpe for at redde hende fra imperiet og fra sig selv.

Dark Phoenix plottet blev også brugt i den ret forhadte film ‘X-Men: The Last Stand’, hvor The Phoenix i stedet blev skildret som en personlighedspaltning, som Jean udviklede. Professor X måtte hjælpe hende med at holde denne personlighed nede, men Magneto manipulerede hende til at hjælpe ham i stedet. Til sidst måtte Wolverine slå hende ihjel for at redde alle andre fra hende.

Det virker som om, at den kommende Dark Phoenix film lægger sig tættere op ad tegneserierne, da 20th Century Fox er i gang med at caste Oscar-nominerede Jessica Chastain som Kejserinde Lilandra, Shi’ar imperiets hersker. Chastain kommer så til at fungere som filmens skurk. Det at hun er med tyder på, at filmene træder et skridt tættere på den mere kosmiske del af X-Men universet, som er et vigtigt element i flere af mutanternes største historier.

Dark Phoenix filmen bliver uden tvivl spændende at følge, om så den bliver god eller ej med en manusforfatter i instruktørstolen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , , ,


Om skribentenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑