Gravity

Gravity – første teaser trailer

In space, no one can hear you scream….

– taglinen fra Aliens virker meget passende, når man har set traileren til Alfonso Cuaróns længeventede sci-fi thriller “Gravity” med George Clooney og Sandra Bullock.

Traileren starter meget stille og rolig med fredfyldt musik og et billede af jorden set fra rummet.
Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) er på hendes første rummission. Sammen med den erfarne astronaut Matt Kowalsky (George Clooney) er hun på rumvandring for at reparere rumfærgen, da vragrester fra en satellit ødelægger deres rumskib og dræber resten af besætningen. Febrilsk kæmper Stone og Kowalsky for at holde fast i hinanden og rumfærgen…men selv hvis det lykkes, så er de stadig strandet 600 km over jorden.

“Gravity” har været lang tid undervejs og skulle have haft premiere i 2012. Med traileren har vi nu den første smagsprøve på filmen. Er den ventetiden værd? Og er “Gravity” en film, der er på din liste over film der skal ses i 2013?

Jeg arbejder stadig på at komme mig over det mindre panik anfald jeg fik, da Tim Robbins hjælpeløst svævede længere og længere væk fra hans team i Mission to Mars (2000), men jeg er klar på bruge 13 år mere på at bearbejde et nyt panikanfald, for at se hvordan Bullock og Clooney håndtere Cuaróns skrækscenarie i “Gravity”.

More Stories
ROCK ON!!!…. Trailer til ‘The Dirt’