Den fantastiske Andy Serkis, som er gud indenfor motion capture, og ..." /> Andy Serkis' stjernespækkede Junglebog - Filmpuls

filmnyheder junglebook

Skrevet den 24 august, 2014 | af Line F. Svare

1

Andy Serkis’ stjernespækkede Junglebog

Den fantastiske Andy Serkis, som er gud indenfor motion capture, og uden tvivl er i en klasse for sig selv, får nu sin debut som instruktør med “Jungle Book: Origins” (lyder som en Abernes Planet titel). Dog ikke helt debut, for denne dejlige mand, som spillede Gollum både i Ringenes Herre og Hobbitten, er netop i Hobbitten-filmene samtidig med at være skuespiller også second unit instruktør – så helt på begynderstadie kan man ikke ligefrem sige manden er.
Men nu skal Andy Serkis instruere sin helt egen film, og valget er landet på en filmatisering af Kiplings ‘Junglebogen’!
Hvis I af en eller anden mærkelig grund ikke kender Junglebogen, så handler det om en menneskedreng, Mowgli, som vokser op blandt og med dyr i en jungle i Indien – og smut så lige hen og se Disney tegnefilmen eller læs bogen!

Altså en Andy Serkis film, med en masse dyr – det kalder på en hel masse motion capture! Og så kan Andy Serkis jo selvfølgelig ikke leve med kun at sidde i instruktørstolen, og derfor spiller han selv Baloo, bjørnen, som er Mowglis bedste ven.

Junglebook

En del af de andre kendte roller er også blevet besat. I rolle som tigeren Shere Khan har vi den kære Benedict Cumberbatch. Han er dog ikke helt ny indenfor motion capture-teknikken, Benedict spiller nemlig Smaug i Hobbitten, hvor der også blev brugt motion capture – og her kan man også høre hvor fantastisk en stemme han kan bidrage med til Shere Khan.
Som om det ikke var nok, har vi endnu en fra Tolkien universet, nemlig smukke Cate Blanchett som skal spille pythonen Kaa.
Rækken af store skuespillere er ikke sluttet endnu: Panteren Bagheera skal spilles af Christian Bale. Bale og Andy Serkis har bl.a. spillet sammen i ‘The Prestige’.

Den 11 årige Rohan Chand snupper hovedrollen som Mowgli. Den unge skuespiller har ind til videre kun været med i 4 film og kan fra den 11. september ses i filmen ‘Hundredefodsrejsen’. Det ihvertfald positivt, at de har valgt så ung en skuespiller – og ikke får en 18-årig til at spille et barn (det er set ALT for mange gange).

Tom Hollander (Pirates of the Caribbean) skal spille Shere Khans højrehånd. Ulvene som Mowgli vokser op hos, bliver spillet af Peter Mullan (War Horse), Naomie Harris (Skyfall) og Eddie Marsan (Sherlock Holmes)

Filmen kommer til at indeholde motion capture, CGI animation (please lav det nu ordentligt, og ikke for overdrevet) og live action. Filmen har premiere den 20. oktober 2016.

Disney er også i gang med en live-action udgave af deres egne ‘Junglebogen’-tegnefilm, den får premiere 8. oktober 2015.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.One Response to Andy Serkis’ stjernespækkede Junglebog

  1. Michella Malin Petersen says:

    Benedict Cumberbatch som Shere Khan, det kan man da kalde idéel casting! Projektet lyder egentlig ret spændende, frygter det værste men håber det bedste 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑