Instant Hotel sæson 2
Anmeldelse af 'Instant Hotel' sæson 2 på Netflix

Serieanmeldelse: “Instant Hotel” sæson 2

LÆSERNES BEDØMMELSE0 stemmer
6

Skal du ikke til udlandet i år så har Netflix sørget for, at du kan komme på en virtuel rejse gennem Australien for kun Netflixs månedlige abonnementspris. Den nye sæson af “Instant Hotel” er nemlig ude nu.

Hvad går det ud på?

Vært og dommer Laurence llewelyn-bowen og meddommer Juliet Ashworth rejser Australien tyndt for at finde Australiens bedste instant hotel aka air bnb- agtig hotel. Fire hold dyster mod hinanden om præmien på 100.000 dollars og titlen som Australiens bedste instant hotel. De ejer alle et instant hotel, og i hver episode skiftes de til at være gæst på hinandens air bnb og bedømmer hinanden. Det hold med flest point til sidst vinder præmien.

Instant Hotel sæson 2
Anmeldelse af ‘Instant Hotel’ sæson 2 på Netflix

Vil jeg anbefale det?

”Instant Hotel” sæson 2 har små ændringer fra sæson 1 som færre deltagere og episoder samt en ny dommer. Da konkurrencen starter på ny, kan sæson 2 sagtens ses seperat, selvom jeg anbefaler også at se sæson 1.

Selve ideen med air bnbs er meget fascinerende, og det er utrolig spændende at se de vidt forskellige steder fra penthouse til jungleresort. De er alle af høj standard, og man får straks lyst til at tage afsted. Det at deltagerne bedømmer hinanden fungerer godt, da det skaber lidt spænding. Dog en smule for meget drama til tider. Da stederne er spredt ud over Australien, får man en masse forskellige sider af landet at se og lære om dens historie. Serien går op i design, men uden det bliver for nørdet. De bedømmer hinandens instant hotel på fire kriterier – huset, placering og lokale attraktioner, søvnkvalitet og hvorvidt man får nok for pengene. Disse kriterier fungerer også godt.

Det eneste negative, jeg har at sige er, at det er ærgerligt, at der kun er seks episoder i denne sæson. De kunne sagtens have haft flere deltagere eller gjort som sidste sæson. Jeg håber stærkt på en længere ny sæson i fremtiden.

Instant Hotel sæson 2
Kort fortalt
“Instant Hotel” sæson 2 er en anderledes men spændende TV-konkurrence. Man ser de smukkeste air bnb’s og bliver lidt klogere på Australiens historie. Vi er klar til sæson 3!
Samlet bedømmelse
LÆSERNES BEDØMMELSE0 stemmer
6