Riding down this road all alone...

Den komplette 'Sons of Anarchy' Collector's Box! - Filmpuls


filmnyheder Sons of Anarchy den komplette boks! Ude nu

Skrevet den 24 februar, 2015 | af Anders Bjerg

0

Den komplette ‘Sons of Anarchy’ Collector’s Box!

Riding down this road all alone…

Så er dagen endelig kommet, hvor det er muligt at købe den komplette boks med alle 7 sæsoner af én af Danmarks absolut største seriesucceser, ‘Sons of Anarchy’! Serien er kompakt og komplet pakket i en boks fyldt med top underholdning og ekstramateriale i den ypperste forstand. ‘Sons of Anarchy Woodbox The Collectors Set’ er proppet med alle sæsonerne, inklusive den endelige sæson 7, og er ude i butikkerne nu.

Hele herligheden er skabt af Kurt Sutter, og har høstet et utal af nomineringer og priser hjem; bl.a. en Golden Globe til skuespillerinde, Katey Sagal, kendt for husmoderrollen fra komedieserien ‘Married With Children’. Det skal dog siges, at der er absolut intet “husmor” over hendes rolle i ‘Sons of Anarchy’, hvor hun spiller den kolde og skræmmende Gemma som er mor til Jackson “Jax” Teller.

Nu er alle sæsoner samlet i et utroligt lækkert og unikt sæt, og du kan tjekke ind på filmpuls igen snart, for at opleve vores eksklusive anmeldelse serien samt en unik unboxing af Collector’s sættet… Oplev musikken, friheden, motorcyklerne, stemningen, dramaet, historierne og fantastisk skuespil pakket lækkert ind i en i special designet boks: Sons of Anarchy Woodbox The Collectors Set!

sons of anarchy

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

Filmentusiast med kærlighed til filmmediet - uanset genre og stilart... En film skal have noget godt at byde på, så længe fokus er tydeligt og filmen er stensikker og ikke mindst selvsikker i dét den ønsker at fremføre. Så kan mesterværker findes i mange filmhjørner...Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑