Riding down this road all alone...

Den komplette 'Sons of Anarchy' Collector's Box! - Filmpuls


filmnyheder Sons of Anarchy den komplette boks! Ude nu

Skrevet den 24 februar, 2015 | af Anders Bjerg

0

Den komplette ‘Sons of Anarchy’ Collector’s Box!

Riding down this road all alone…

Så er dagen endelig kommet, hvor det er muligt at købe den komplette boks med alle 7 sæsoner af én af Danmarks absolut største seriesucceser, ‘Sons of Anarchy’! Serien er kompakt og komplet pakket i en boks fyldt med top underholdning og ekstramateriale i den ypperste forstand. ‘Sons of Anarchy Woodbox The Collectors Set’ er proppet med alle sæsonerne, inklusive den endelige sæson 7, og er ude i butikkerne nu.

Hele herligheden er skabt af Kurt Sutter, og har høstet et utal af nomineringer og priser hjem; bl.a. en Golden Globe til skuespillerinde, Katey Sagal, kendt for husmoderrollen fra komedieserien ‘Married With Children’. Det skal dog siges, at der er absolut intet “husmor” over hendes rolle i ‘Sons of Anarchy’, hvor hun spiller den kolde og skræmmende Gemma som er mor til Jackson “Jax” Teller.

Nu er alle sæsoner samlet i et utroligt lækkert og unikt sæt, og du kan tjekke ind på filmpuls igen snart, for at opleve vores eksklusive anmeldelse serien samt en unik unboxing af Collector’s sættet… Oplev musikken, friheden, motorcyklerne, stemningen, dramaet, historierne og fantastisk skuespil pakket lækkert ind i en i special designet boks: Sons of Anarchy Woodbox The Collectors Set!

sons of anarchy

Tags: , ,


Om skribenten

/ Film er en fantastisk udtryksform, som jeg elsker at blive informeret, stimuleret og provokeret af. Der er uendelige muligheder, genre og stilarter gemt i filmmediet og jeg brænder for at finde og opleve hver og en. Film har forskellige udgangspunker, og det er også, hvad jeg er determineret på at bedømme ud fra. En god film er en film, der lykkedes på sine egne præmisser... hvad de så end måtte være.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑