filmnyheder Valhalla

Skrevet den 8 april, 2019 | af Line F. Svare

1

Fede karakterplakater til ‘Valhalla’

Fenar Ahmads store fantasy filmatisering af ‘Valhalla’ har premiere til oktober i år! I morgen kommer den aller første trailer til filmen, og i dag har vi fået en teaser-plakat samt en række karakterplakater.

Det er første gang vi ser mange af filmens karakterer – herunder en række nordiske guder – bl.a. Dulfi Jabouri som Loke, Roland Møller som Thor, Andreas Jessen som Balder, Stine Fischer Christensen som Frigg, Asbjørn Krogh Nissen som Odin og Jacob Lohmann som Tyr.

‘Valhalla’ har premiere d. 10. oktober 2019

Valhalla

Valhalla, Roland Møller, Filmpuls Valhalla Valhalla Valhalla Valhalla Valhalla Valhalla Valhalla Valhalla Valhalla Valhalla

Copyright: Profile Pictures/Nordisk Film Distribution

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.One Response to Fede karakterplakater til ‘Valhalla’

  1. jacqueline says:

    jeg har såden lidt op og ned med den her filmatisering om det bliver godt og..måske ikk noget særligt men vil gerne se den alligevel for at give den en chance, jeg er en stor fan af tegneserierene og tegnefilmen siden 2014 (var ikk så interesseret i den som barn ret meget).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑