action

Skrevet den 11 maj, 2017 | af Maria-Louise Madsen

0

Filmanmeldelse: Kong Arthur – Legenden om sværdet

De fleste kender historien om Kong Arthur og legenden om Eskalibur, men den ikoniske instruktør Guy Ritchie giver os en anderledes rå beretning om Kong Arthur og legenden om Eskalibur.

Kong Arthur

Copyright: Warner Brothers

Historien

Historien om Arthur starter allerede mens han er en helt lille dreng, hvor hans far bliver myrdet og Arthurs onkel Vortigan tilegner sig magten. Arthur vokser i stedet op i byens mørke og dystre baggårde og han vokser op og bliver lidt af en slagsbror. Men den dag han trækker det mystiske sværd ud af stenen, vender nogle minder fra hans barndom tilbage og han bliver nød til at acceptere sin sande arv.

Historien er rigtig længe om at komme i gang og jeg sad længe og ventede på at der skulle ske noget spændende. Da det så blev en smule spændende, så skete der ikke rigtigt mere og handlingen gik lidt i stå og man vidste godt hvordan den ville ende. Jeg savnede noget mere mystik noget mere Merlin. Oftest når jeg ser film så ser jeg på hvor nemt helten kommer igennem udfordringerne og om de bliver udfordret igen efterfølgende og alting gik lidt for nemt for Arthur og han fik ikke nogle synderlige udfordringer igennem filmen.

Skuespillet

Det er meget tydeligt at handlingen halter så går det også udover skuespillet, for skuespillet i Kong Arthur halter altså også bagefter. Det er ikke særligt overbevisende og til tider ret kedeligt og dialogen er utroværdig og virker iscenesat og ikke særlig naturlig.

Kong Arthur

Copyright: Warner Brothers

Visuelt

Visuelt er Kong Arthur en rigtig flot film. Kamera føringen er glidende og der er nærmest bevægelse i alle billeder og det passer rigtig godt til den her slags film. Kostumer og produktionsdesign er dog lige i øjet og det gør noget rigtig godt for filmen da det gør den mere spændende.

 Musik og lydbilledet

Til at starte med blev jeg helt blæst bagover af musikken, den var original og rørene og så lige pludselig skiftede musik stilen til at være meget mere moderne og det ødelagde det rigtig meget for mig fordi det tog mig ud af universet og det er det værste man kan gøre er at tage sine seer ud af universet for så bliver man opmærksom på at det er en film man sidder og ser.

Kong Arthur er en visuelt flot film, universet er troværdigt men handlingen halter dog en del bagud. Filmen er til dig der elsker et godt eventyr og som sætter stor pris på det visuelle.

Filmanmeldelse: Kong Arthur – Legenden om sværdet Maria-Louise Madsen

Kong Arthur - premiere d. 11 maj 2017

Historien
Skuespillet
Visuelt
Musik og lydbillede

Kort fortalt: Kong Arthur er en visuelt flot film, universet er troværdigt men handlingen halter dog en del bagud. Filmen er til dig der elsker et godt eventyr og som sætter stor pris på det visuelle.

3


User Rating: 0 (0 vurderinger)

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Filmelsker der holder utroligt meget af film om eventyr og historiske perioder. Altid begejstret for alt hvad Thomas Vinterberg rør ved.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑