Skrevet den 14 december, 2017 | af Line F. Svare

Ny trailer til ‘Ready Player One’

Steven Spielberg er i gang med filmatiseringen af Ernest Clines fantastiske roman ‘Ready Player One’. Der er netop kommet en ny trailer til denne film. I traileren får vi et klart bedre indblik i hvad vi kan forvente, sammenlignet med den tidligere trailer. Både plot og univers bliver foldet mere ud.

I ‘Ready Player One’ lever de fleste mennesker mere i det virtuelle univers kalder OASIS, end i den virkelig verden. Skaberen bag dette virtuelle univers dør, og i den forbindelse har han lavet en form for skattejagt – den som finder hans easter-egg vil blive hans arving. Det kræver bl.a. en hel del viden om populær kultur i 80’erne, herunder musik og akadespil. Vi følger en ung teenager, Wade Watts, som i den virkelig verden bor i et slumkvarter.

‘Ready Player One’ har dansk premiere d. 29. marts 2018.

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑