filmnyheder pacificrim_00

Skrevet den 6 oktober, 2017 | af Nicolaj N. Justesen

0

Nye billeder fra Pacific Rim 2

En af de mest action-pakkede film til at komme ud de seneste år er Pacific Rim. Og så stor en succes det var, kommer der nu en 2’er.

Pacific Rim er en af de film der ikke rigtig har nogen dybere mening, og mange mennesker vil nok se det som endnu en dum actionfilm. Og det er den nok også på mange områder, men den er altså også bare fed! Hver gang folk spørger ind til den, er det eneste jeg siger om den: “Det er kæmpe robotter der kæmper mod lige så store monstre.” Og mere siger jeg egentlig ikke. For der er ikke mere at sige.

pacificrim_01

Del Toro, der instruerede den første kommer desværre ikke tilbage til denne omgang rabalder, men forhåbentlig har han lavet en god nok bund til at en 2’er vil fungere uden ham. I det mindste vil det originale cast komme tilbage, og får selvfølgelig et par nye navne på samtidig. Bl.a. Star Wars’s egen John Boyega, der spiller sønnen til Idris Elbas karakter fra 1’eren.

pacificrim_02

Umiddelbart lader det faktisk også til at de ligger en rimelig god historie for døren. Det er 10 år siden at Kaiju’erne blev slået tilbage, men man er ikke overbevist om at mareridtet er slut. Derfor lever alle de rige og magtfulde mennesker nu langt inde på land, mens de fattige er tvunget ud til den farligere kyst. Dette inkludere John Boyega’s karakter.

Personligt synes jeg de giver for meget væk i det resume jeg læste, så jeg vil stoppe her. Vil du vide mere om plottet kan du tjekke EW eller Empire’s oversigt.

pacificrim_03

Pacific Rim: Uprising får premiere d. 22. marts 2018

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


Om skribenten

Film-fanatiker med en svaghed for Tim Burton og en drøm om at blive film-instruktør. Giver alle film en chance og det eneste der nok ikke bliver set, er romantiske komedier og spoofs af andre film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbage til toppen ↑