Tom Hardy skal spille ‘Venom’ i egen spin-off film!

Det er netop kommet ud at den kære Tom Hardy er blevet castet som hovedrolle i en Spider-Man spin-off! Filmen skal instrueres af Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) og kommer til at have Hardy som den klassiske Spider-Man skurk Venom. Karakteren blev sidst set på det store lærred i Sam Raimis, knapt så roste, Spider-Man 3 fra 2007, da spillet af Topher Grace. En portratering som knapt så mange fans var vilde med.
Denne casting lyder umiddelbart bizar, da Tom Hardy længe har holdt sig til de mere stoiske roller (Mad Max: Fury Road, The Revenant og Locke) i mere dramatiske film. Hardy har dog spillet skurk før, først og fremmest som Stark Trek-skurken Shinzon i Star Trek: Nemesis, men mest kendt som karakteren Bane i Christopher Nolans The Dark Knight Rises fra 2012. En casting som jeg ved gud også kan huske at folk var forvirrede over tilbage i 2010-2011. Og det viste sig at være alletiders!

Om Hardy dog får mulighed for at undersøge de dystre og underspillede karakter-træk, han gør så vel, i denne Spider-Man film, er ikke at sige. Produktionsselskabet Sony ejer stadig Venom (Andre karakterer fra Spider-Man universet er solgt til Marvel), og de har ikke samme succes-rate som Marvel. De er kendt for at lytte for meget til deres test-publikummer, tage meget få gode chancer, og give meget lidt albuerum til sine instruktører. Derfor er der ikke så lidt at være bekymret for.
Men symbioten Venom har helt sikkert potentiale – og det bliver spændende at se hvad Hardy får ud af rollen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.