Det er december og det betyder gaver! I samarbejde med SF Film/Wa..." /> Vind billetter til 'De Satans Chefer 2' - Filmpuls

Skrevet den 3 december, 2014 | af Karen Sandal Fothergill

Vind billetter til ‘De Satans Chefer 2’

Det er december og det betyder gaver! I samarbejde med SF Film/Warner Bros. Pictures udlodder vi 5×2 biografbilletter til et glædeligt gensyn med Nick, Dale og Kurt og deres absolut forfærdelige chefer i ‘De Satans Chefer 2’, der har premiere d. 25. december.

I opfølgeren til hitkomedien ‘De Satans Chefer’ genforenes de håbløst dumdristige Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) og Dale (Charlie Day). Nu hvor de er ude af deres urimelige chefers kløer, har de besluttet at starte deres egen virksomhed og opfylde den amerikanske drøm. Men en udspekuleret investor (Christoph Waltz) franarrer hurtigt drengene alle deres penge og drømme. Desperate og bankerot udvikler trioen en plan om at kidnappe investorens søn, den utilregnelige Rex (Chris Pine), og opkræve løsepenge for på den måde at få deres penge tilbage. Men med tre fyre, der skriver deres skumle planer ned på et whiteboard med en sprit-tusch, der ikke kan viskes ud, er sandsynligheden for succes minimal. 

Er det en film, der falder i din smag? Så skal du blot gøre følgende:

1) Tag din biografven i Facebook kommentarfeltet nederst på siden

OG

2) Svar rigtigt på dette spørgsmål: Hvilken skuespillerinde er tilbage og klar på en ny omgang i tandlægestolen i ‘De Satans Chefer 2’?

Vi trækker de 5 heldige vindere d. 21. december 2014.

Husk at få din biografven til at deltage i konkurrencen, så I fordobler jeres chance for at vinde.

Vi forbeholder os retten at trække nye vindere, hvis vi ikke har hørt noget fra de udtrukne vindere inden for 2 uger, så hold øje med filmpuls.dk.

Konkurrencen er slut, og vinderne er fundet.

Tags: ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Tilbage til toppen ↑