007 internet-hype

Efter den sidste James Bond film, kaldet ‘Spectre’, så har rygterne svirret om hvem skulle overtage rollen som Agent 007, med licens til at dræbe. Tom Holland blev sat forrest, sammen med Henry Cavill, der tilbage i 2005/2006 forsøgte at få rollen, men var nok for ung til at spille Bond på daværende tidspunkt. Men, der er også en anden skuespiller, som har været oppe, og hypen omkring ham… ja, den har været enorm, for at sige det mildt.

Navnet er Idris Elba, og hans navn har været nævnt mange gange som frontløber. Det har været oppe, at producerne af James Bond franchisen gerne vil “moderniserer” karakteren, og derfor har været lun på idéen om, at få en skuespiller med en anden hudfarve end hvid, eller en kvinde, til at spille Bond. Hvilket den sidste del var noget skuespillerinden, Gillian Anderson, var frisk på at spille.

Elba har eller flere gange sagt, at han hverken er blevet tilbudt rollen, og at han ikke er særlig interesseret i at spille Agent 007. Men her forleden, ja der fik rygtebørsen ellers en ordentlig svingtur, da Elda udgav dette tweet på han Twitter profil:

 Dette fik internettet til at slå kolbøtter, selvom det var et yderst kryptisk tweet fra Elba. Og i 4 timers tid, der var mange overbevist om at dette måtte betyde, at Elba er Craigs afløser. Men, det var i enden bare gode gamle Idris, der havde det lidt skæg, og gjorde grin med rygterne. Han tweetede 4 timer senere:

Som vi alle nok ved (ellers gør du det nu), så spiller Daniel Craig også Bond i den næste film, som bliver nummer 25 i rækken, hvilket i sig selv er imponerende, at man kan nå helt derop. Men, hvis Idris Elba i fremtiden får rollen (hvis han ellers gider), så kommer han til at blive den ældste James Bond debutant. Lige nu er han 45 år, og man bliver jo ikke yngre. Men, hvad fanden… Harrison Ford er oppe i sine 70’er, når han spiller Indiana Jones igen.

Elba er nok træt af snakken og rygterne, som han har adresseret 1000 vis af gange. Her er en udtalelse til Variety sidste tidligere i år:

 

More Stories
Trailer til dokumentar om Heath Ledger