‘A Quiet Place 2’ starter snart produktion

Paramount Pictures håbede at sidste års gyser ‘A Quiet Place’ ville klarer sig hæderligt i biograferne, men at det blev det store hit som det endte ud med at blive, ja det havde de ikke regnet helt med. Denne skribent var hvert fald begejstret over filmen, og synes den både var frisk, original og ikke mindst møghamrende spændende. Nogle ville nok kalde filmen for en “stiløvelse i hvordan man håndtere stilhed på film”, men metoden og valget at lave en film, hvor dialoger er næsten ikke eksisterende var skræmmende effektivt.

Og som altid hovedreglen er i Hollywood, hvis noget lavet penge, ja så laver mange flere af den slags film. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at ‘A Quiet Place’ får en efterfølger, hvilket rimelig tidligt blev annonceret. Men nu er det stensikkert, at der ikke kun kommer en 2’er, men at John Krasinski vender tilbage som instruktør, imens hans rigtige kone, Emily Blunt også vender tilbage i hovedrollen. De to børn fra den første film er selvfølgelig også at finde i den nye film.

Det bliver hvert fald spændende om Krasinski kan lave noget nyt, samtidig med at vi følger den samme familie igennem en postapokalyptisk verden, hvor rum-monstre har spist sig i gennem det meste af menneskeheden, og den eneste måde hvorpå man kan overleve, er at være stille, da monstrene bruger lyd til at opfange deres ofre. Indtil videre så lyder den officielle udgivelses dato på den 15. Maj næste år.

Copyright: UIP
More Stories
Manden bag ‘Tilbage til Fremtiden’, er ved at koge en heksebryg op