‘Aladdin’ får nye sange

Ja, hvis du ikke allerede vidste det, så er Disney i fuld gang med at filmatiserer flere af deres elskede tegnefilm. Denne gang er det ‘Aladdin’, som står for skud, og filmen er allerede inde i dens post-produktions periode. Dog så byder denne film på nye sange, og Disney har virkelig sørget for at få de bedste sangskrivere de kan få. Alen Menken, som har skrevet musikken til tegnefilmen såvel mange andre Disney-klassikere siden ‘Den Lille Havfrue’, ja han vender tilbage, også til de nye musiske segmenter. Lyrikken til det nye musikalske bidrag bliver skrevet af Justin Paul and Benj Pasek, og de navne siger dig måske ikke meget. Men, det er de selvsamme, som skrev musikken til ‘La La Land’ og ‘The Greatest Showman’, og de har såmænd også Oscar-statuetter for deres arbejde.

Will Smith tager en selfie på Aladdin settet. På billedet ses også skuespillerne der spiller Aladdin, Jasmin og Jafar.

Der er en solosang sunget af karakteren Jasmin (spillet af Naomi Scott fra den nyeste ‘Power Rangers’ film). Der er et ekstra vers til filmens åbningssang, “Arabian Nights”, men ellers så regner vi da med sange som “A Whole New World”, “Prince Ali” og selvfølgelig “Friend Like Me” sunget af Will Smith, der har æren af at spille ånden Genie. Lige meget hvad, så investerer Disney ufattelig mange penge på at genindspille deres tegnefilm til live action film. Peter Plys filmen, ‘Christopher Robin’ kommer i de danske biografer til efteråret, og næste år bliver en bombadering af Disney tryllestøv. Udover denne film, ja så er der filmatiseringen af ‘Løvernes Konge’ og ‘Dumbo’, derudover ejer Disney rettighederne til Marvel og Star Wars, så der bliver mere end travlt på kontoret såvel i filmstudiet.

‘Aladdin’ har en premiere dato der hedder d. 24 Maj, og det er den amerikanske dato…. for vi danskere har fornøjelsen af at kunne nyde filmen en hel dag før dem på den anden side af Atlanten. Så sæt kryds d. 23 Maj.

More Stories
Luke Cage, klar til at dele flere øretæver ud