HBO Max

‘Avenue 5’ vender tilbage

Otte helt nye episoder af sci-fi-komedieserien, ‘Avenue 5’, lander snart på HBO Max. 

Komedieserien udspiller sig 40 år ude i fremtiden, når det at rejse i solsystemet ikke længere er en sci-fi-fantasi, men en blomstrende, multimilliard-dollar-forretning.

AVENUE 5 foregår i en ikke så fjern fremtid, hvor rumturisme er en rigtig god forretning. Kaptajn Ryan Clark (Hugh Laurie) har ansvaret for et kæmpe luksusrumskib, der ejes af Herman Judd (Josh Gad). Skibet bliver på katastrofal vis slynget langt ud af kurs, og hvad der før var et otte ugers afslappende rumcruise, står nu til at blive en rædselsrejse på otte år.

Sæson to følger besætningen – inklusive den hidsige ingeniør Billie (Lenora Crichlow), den uforudsigelige chef for kunderelationer Matt (Zach Woods) og den trofaste højrehånd Iris (Suzy Nakamura) – mens de kæmper for at lede, berolige, kontrollere og om nødvendigt gemme sig for de stadig mere uregerlige passagerer. På jorden bliver de hyldet som helte, men i rummet kan alle høre dem skrige. 

Medvirkende: Hugh Laurie, Josh Gad, Zach Woods, Rebecca Front, Suzy Nakamura, Lenora Crichlow, Nikki Amuka-Bird og Ethan Phillips.