bale

Bale Vs. Cavill

Bale tilbage som Batman ?

Mens nogle højt profilerede nyhedssites og formiddagsblade har rapporteret om emnet,  er spekulationerne faktisk baseret på et uddrag fra en e-bog, Beyond Batman: The Unauthorized True Story Of Christian Bale And His Dark Dilemma. .

Forfatteren af bogen Vincent Russel baserer sin vurdering af situationen på en nytårsaften i 2012, hvor han havde en diskussion med en kontaktperson hos Legendary Pictures ( produktions firma bag The Dark Knight Trilogien) , der snakkede om Bales involvering i en potentiel Justice League film: “. Han kunne sikkert gøre det for $ 50 mio… “. Dette kunne tyde på at det er den slags penge der skal smides efter Bale for at få ham tilbage i den flagermus lignende dragt.

Indtil videre er der ingen solide beviser på at forhandlingerne med Bale er på plads. I juli 2013 henviste Bale til Batman rollen som “en fakkel, der skal afleveres fra en skuespiller  til en anden,” og han tilføjede, “Jeg ser frem til at se hvad en anden kan gøre med figuren.”

Indtil Zack Snyder finder en Batman til den kommende ‘Man of Steel’ efterfølger, må vi alle gå og håbe på at Bale forstår, den historiske nødvendighed i at han vender tilbage som Batman…

More Stories
Star wars the force awakens
‘Star Wars’ skuespillere besøger Jimmy Kimmel