vi anbefaler...

‘Banshee’ er tilbage i januar

‘Banshee’ er snart klar med 3. sæson.

‘Banshee’ er en amerikansk tv-serie produceret af den amerikanske tv-kanal Cinemax. Serien har kørt siden 11. januar 2013 og kan ses på HBO Nordic. Ulrich Thomsen spiller skurk i serien, som nu er nået til 3. sæson.

I sæson 3, er Ulrich Thomsen tilbage i sin glansrolle som skurken Kai Proctor, mens Ole Christian Madsen igen instruerer flere afsnit af den Emmy-vindende actionserie. Seriens 3. sæson, som består af 10 afsnit, har premiere lørdag den 10. januar på HBO Nordic.

Seriens plot!  Antony Starr er Lucas Hood, en tidligere fange og mestertyv, der nu udgiver sig for at være Pennsylvania-byen, Banshees, myrdede sherif. På den måde kan han bedrive sine ulovlige aktiviteter, mens han selv håndhæver loven. Lucas Hoods ekskæreste og tidligere juveltyv Carrie Hopewell (Ivana Milicevic) bor også i Banshee under falsk navn med sin familie, som kun lige har opdaget hendes kriminelle fortid. Ulrich Thomsen spiller Kai Proctor, en lokal forretningsmand med rødder i den lokal Amish-kultur. Den rige og magtfulde Proctor føler sig hævet over loven og er på ingen måde bleg for at få hverken blod på hænderne eller lig på samvittigheden. 

‘Banshee’ sæson 3 har premiere lørdag den. 10 januar på HBO Nordic.  Sæson 1-2 er tilgængelig her.