big hero 6 - yokai

‘Big Hero 6’ giver os en ny trailer og mere info

Disneys ‘Big Hero 6’ har fået en trailer, som giver os lidt mere kød i forhold til teaseren: vi får information om det komplot, som Hiro sammen med hans gruppe af helte skal forsøge at forpurre, et glimt af San Fransokyo, en skurk med en Kabuki-maske og hans mikrorobotter, og så er der som altid den søde/sjove side-kick, i dette tilfælde robotten Baymax (go home, Baymax, you’re drunk).

Selvom det er en Disney animationsfilm fra skaberne af ‘Frost’ og ‘Vilde Rolf’, så føles traileren pt. dog mere som en trailer for en serie på Disney channel…

‘Big Hero 6’ er baseret på Marvels comic ‘Big Hero Six’, og handler om robotteknologi-vidunderbarnet Hiro Hamada, som snubler over kriminelles planer om at ødelægge den højteknologiske by, San Fransokyo.
Hiro forvandler sin plejerobot, Baymax, til en superhelterobot (med en del besvær, som traileren viser), og de får også selskab af Hiros intelligente bror Tadashi, adrenalin-junkie Go Go Tamago, kemi-geniet Honey Lemon, neurotiske beatnik  Wasabi og fanboy Fred.

De amerikanske stemmer leveres af T.J. Miller (Transformers: Age of Extinction), Jamie Chung (Sucker Punch), Damon Wayans, Jr. (New Girl), Genesis Rodriguez (The Last Stand), Maya Rudolph (Bridesmaids), James Cromwell (American Horror Story: Asylum).

Don Hall (Peter Plys) og Chris Williams (Bolt) instruerer ‘Big Hero 6’, som rammer amerikanske biograferne i 3D den 7. november 2014, mens vi herhjemme skal vente til 5. februar 2015.

Se hele holdet i galleriet (klik for større billede):

no images were found

 

More Stories
Ny Indiana Jones – med Harrison Ford!