Billeder til Valerian

Den franske instruktør Luc Besson der bl.a. har lavet ‘Lucy’, ‘The 5th Element’, ‘Léon: The Professional og skrevet mange flere, er i gang med sit seneste sci-fi eventyr. ‘Valerian and the City of a Thousand Planets’. Og første trailer og et par billeder er netop landet online.

Byggende på den klassiske tegneserie, Valerian og Laureline tager forfatter og instruktør Luc Besson materialet med ind i en moderne, unik og episk science fiction saga. Valerian (Dane DeHaan) og Laureline (Cara Delevingne) er agenter for den menneskelige regering, der står for at opretholde sikkerheden i universet. På ordre fra deres kommandør (Clive Owen), tager Valerian og Laureline ud på en mission til den intergalaktiske by Alpha. Et konstant voksende metropol, der består af tusindvis af forskellige arter fra alle steder i universet. Alphas 17 millioner indbyggere har i lang tid prøvet at forene deres talenter, teknologier og ressourcer til gavn for alle. Det er dog ikke alle på Alpha der tænker på denne måde.

Rollebesætningen består bl.a. af Cara Delevigne (Suicide Squad, Paper Towns), Dane DeHaan (The Amazing Spiderman 2) Clive Owen (Children of Men, Sin City, BMW Films) og ikke mindst Rihanna, som vi må håbe på gør et bedre stykke arbejde end i ‘Battleship’.

no images were found

Valerian and the City of a Thousand Planets får premiere d. 20. juli 2017

Alle billeder fra IMDb.com