Brie Larson fejrer afslutningen på Captain Marvels produktion

Akkurat næsten samtidig med at ‘Ant-Man and the Wasp’ udkom i alverdens biografer, så afsluttede Marvel produktionen på ‘Captain Marvel’. Filmfasen er slut, og nu skal projektet igennem post-produktions delen, hvor computereffekter, klipning og finpudsning finder sted. Dette kan finde sted helt op til den 11. time, som er d. 8 marts 2018, hvor filmen får premiere.

Talentfulde Brie Larson spiller hovedrollen, og hun lagde et billede op på sin Twitter-profil, for at fejre hendes og skuespillernes afslutning på projektet.

Det bliver i hvert fald meget spændende at se, hvordan denne film binder sig sammen med det allerede eksisterede MCU-univers, men indtil videre så ved i ikke fantastisk meget om dette projekt, da Marvel og Disney holder kortene helt ind til sig, hvilket er ganske forståeligt. Sammen med Brie Larson på rollelisten, der finder vi også navne som Gemma Chan, Annette Bening, Jude Law, Ben Mendelsohn og Lee Pace, der vender tilbage som skurken Ronan the Accuser, som var med i den første ‘Guardians of the Galaxy’ film.

Billede copyright: Marvel Studios