Californication

Seriens omdrejningspunkt er Hank Moody (David Duchovny), der som forfatter er plaget af personlige dæmoner og en længerevarende problemer med at sætte pen på papir. Han prøver, at vise overfor sin familie, at han kan leve et monogamt forhold til sin kæreste Kelly ( Natascha McElhone), samt være en god, ansvarsfuld far for sin kløgtige datter – Becca (Madeleine Martin), men Hanks manglende evne til at kunne sige nej til stoffer, alkohol og meget sexede kvinder sætter ofte en stopper for dette. Det hele foregår sjovt nok ofte i Californien og de sexede og betagende kvinder synes at være klar til at springe på Hank lige meget hvor han går hen.

Hank Moody er en rigtig god underviser og ekstra undervisning er obligatorisk

Det er netop Hank Moodys rolle der er seriens store force, da han appellerer så bredt. Det kan være svært at fastlægge en bestemt mening om hovedpersonen da han er en anti-helt. Han vil allerhelst have det perfekte familieliv, men de menneskelige fejl bringer ham altid i uføre og ud i større problemer. Men samtidig er han meget skarp og har altid en kommentar, til de situationer han bringer sig selv i. Han er heller ikke usympatisk og agerer med en naturlig charme og ekstrem skødesløshed, der på sin vis tiltaler både mænd som kvinder.

Californication

Hvorfor vil du kunne lide denne serie?

Serien bruger en del tid på Hanks forskellige erobringer, men det er samtidig en serie, der appellerer i lige så høj grad til kvinder som til mænd, da den ikke kun handler om en stodder og hans problemer. Men lige så meget om familieliv, bondeanger, forhold til datteren og den altid svære kærlighed. Californication er veloplagt, fandenivoldsk og en sjov serie, der vil få de fleste velfungerende mennesker til at grine med jævne mellemrum. For humoren sejrer ofte over alvoren. Dette er en serie, der er lette i kalorier og man kan hurtigt forfalde til bingewatching, hvilket ikke er dårligt.

Dette quote siger vist det hele: Hank Moody: “I probably won’t go down in history, but I will go down on your sister”.

Seriens første 5 sæsoner kan nu ses på Netflix.