Call me by your name. Timothee Chalamet
Copyright: Sony Pictures Classics

‘Call Me By Your Name’ 2 på vej med Elio og Oliver

Forleden på den røde løber til Oscar-uddelingen afslørede instruktør, Luca Guadagnino, flere detaljer om fortsættelsen til indie dramaet ‘Call Me By Your Name’. Der har været en del snak i krogende angående denne fortsættelse, men ved Oscar-uddelingen var Luca Guadagnino mere klar i spyttet og fortalte, at de to hovedkarakterer Timothee Chalamet og Armie Hammer højst sandsynligt vender tilbage som Elio Perlman og Oliver.

Luca har tidligere talt med USA TODAY, hvor instruktøren har bekræftet at være fuld igang med fortsættelsen. Han fortæller, at han skriver den nye historie/manuskript med André Aciman og filmens handling vil foregå 6 år efter romancen i Italien. Man vil se meget til den amerikanske østkyst, og Elio og Oliver vil også rejse rundt omkring i verden.

Det er for tideligt at sige noget om hvornår ‘Call Me By Your Name’ fortsættelsen vil få premiere. Luca har nævnt, at om tre år er Timothee Chalamet den naturlige alder, svarende til karakteren Elio’s alder, seks år efter handlingen fra ‘Call Me By Your Name’. Så vi kan muligvis se frem til en premiere i 2021.