cinderella trailer

Askepot trailer

‘Cinderella’ er Disneys næste live-action eventyr. Det er blevet populært at lave de mange eventyr om til live-action, ofte i mere actionprægede og storslåede live-action udgaver. For ikke længe siden, kom en ny live-action udgave af Tornerose, ‘Maleficent’ tidligere har vi bl.a. set ‘Alice in Wonderland’, ‘Snow white and the Huntsman’, ‘Jack the Giant Slayer’ og ‘Hansel & Gretel: Witch Hunters’.
Disse eventyr har for det meste vist en anderledes eller anden udgave af eventyrene, men tager vi et kig på denne Askepot trailer, ser det ud til at være noget vi har set før.
Filmen ser ud til at blive en rigtig ren, klichéfyldt Askepot-film, uden at komme med særlig meget nyt eller anderledes. Den ser ud til at være en nærmest kopi af Disneys Askepot tegnefilm, og det er vel også i sig selv hyggeligt nok.

Kenneth Branagh har instrueret filmen. I rollen som Askepot har vi Lily James (Downton Abbey) og Richard Madden (Game of Thrones) spiller prinsen. Cate Blanchett er den onde stedmor og Helena Bonham Carter den gode gudmor.

‘Cinderella’ har premiere den 12. marts 2015.