Cyborg slutter sig til ’Batman Vs Superman’

Man kan efterhånden bedst sammenligne Zack Snyder’s kommende efterfølger til 2013’s ’Man Of Steel’ med propfyldt bus der bliver ved med at samle passagerer op uden nogensinde at lukke nogen ud igen. Filmen, som endnu ikke har fået en officiel titel, starter sine optagelser snart men det stopper ikke Snyder og co, som bliver ved med at bekræfte nye karakterer til filmens allerede overbookede persongalleri.

Denne gang er der tale om Cyborg, et af medlemmerne af Justice League som er halvt mand og halvt maskine. Det er den relativt ukendte teaterskuespiller Ray Fisher som træder ind, men Cyborg’s rolle vil ikke være central i filmen.

Så, er Cyborg en cameo? Hvis han er, så er det i hvert fald utroligt uklogt at afsløre så tidligt i produktionen. Hele pointen i cameo’s er netop overraskelses momentet ved at se en kendt og elsket figur gøre sin entré.

Derudover skal det også nævnes at der igen blevet pustet liv i rygterne om at det smækre muskelbundt Jason Momoa (’Game Of Thrones’) også er inviteret til festen. Ifølge snakken underskrev Momoa sin kontrakt for et par måneder siden og selvom kilderne ikke har nævnt hvis kostume han skal iføre sig, så holder rygterne på Aquaman, endnu et medlem af Justice League. Dette er dog ikke bekræftet endnu, og Momoa fortalte tilbage i Januar at han ikke havde noget at gøre med filmen overhovedet, så vi må vente og se.

Foruden Ray Fisher (og muligvis Jason Momoa) medvirker selvfølgelig Ben Affleck som Batman, Henry Cavill som Superman, Gal Gadot som Wonder Woman, Jesse Eisenberg som Lex Luthor og Jeremy Irons som Alfred Pennyworth.

’Batman Vs Superman’ redder verdenen igen i Maj 2016.