Disney’s ‘Jungle Cruise’ tilføjer Paul Giamatti til rollelisten

Jeg er personligt kæmpe fan af skuespilleren Paul Giamatti, der lige nu er aktuel i SHOWTIME’s tv-serie ‘Billions’, og har været med i over 100 film med et hav er formidable roller, som f.eks. Miles i indie-filmen ‘Sideways‘ og Harvey Pekar i ‘American Splendor‘ (kan varmt anbefales at se begge film).

Man ved ikke så meget om Giamatti’s rolle endnu, om den bliver omfattende eller kortvarig, men The Hollywood Reporter har fået nys om, at han skal spille en havnemester.

Det er ligeså stor en overraskelse, at han skal spille med i dette Disney-eventyr, som da han sagde ja til og spillede med i ‘San Andreas’. Det bliver ikke mindre underholdende af, at rollelisten også byder på Dwayne Johnson, bedre kendt som The Rock, der ligeså spillede med i ‘San Andreas’ (en katastrofal dårlig film, hvis I spørger mig). The Rock skal spille kaptajnen ombord på Jungle Cruiseren. Og mere Disney’s drys skal I få, da det også er bekræftet, at Emily Blunt er med på rollelisten.

Jeg er meget spændt på at høre/se mere om denne film, der er baseret på Disneyland forlystelsesparks forlystelse med samme navn som titlen på filmen: Jungle Cruise.

Jungle Cruise
© IMDB

Det vides endnu ikke hvornår Jungle Cruise får premiere i Danmark eller resten af verden.