viaplay

‘Drømmeren – Karen Blixen bliver til’ er udtaget til Cannes International Series Festival

Dramaserien ’Drømmeren – Karen Blixen bliver til’, hvor Connie Nielsen spiller Karen Blixen, er udtaget til hovedkonkurrencen i Canneseries 2022. Serien produceres som en Viaplay Original af Zentropa og har premiere på Viaplay i 2022.

Canneseries har netop annonceret deres udvalgte program, og det inkluderer ’Drømmeren – Karen Blixen bliver til’, en Viaplay Original produceret af Zentropa. Serien er udtaget til hovedkonkurrencen i Canneseries, som udgør 10 internationale serier, der endnu ikke har haft premiere. ’Drømmeren – Karen Blixen bliver til’ vil dermed have verdenspremiere under årets festival, der finder sted d. 1. – 6. april 2022. 

Historien 

Efter 17 år i Kenya flytter Karen Blixen i 1931 tilbage til barndomshjemmet Rungstedlund. Hun har tabt alt, kærlighed, penge, helbred og sit hjem. Foran hende venter et liv dybt afhængig af familiens almisser. Vi følger Karen, som hun genvinder livsviljen og tager ungdommens forfatterdrømme op som en vej mod personlig og økonomisk frihed. Men for at sætte sig selv fri, må Karen finde modet til at stå ved sig selv og tage et opgør med familien og fortidens spøgelser. Serien trækker desuden tråde til den nære fortid i Kenya, til Karens indre tanker og til hendes magiske univers i novellen ”Drømmerne”. 

‘Drømmeren – Karen Blixen bliver til‘ er på seks episoder og får premiere på Viaplay i 2022.