‘Fasandræberne’ har fået en hovedplakat

Knap halvanden måned før premieren på ‘Fasandræberne’, film nr. 2 i Jussi Adler-Olsens bestseller-serie om Afdeling Q, frigiver Zentropa filmens hovedplakat.

Tilbage i juli frigav Zentropa og Nordisk Film traileren til Fasandræberne, der gav det første indblik i filmens univers og de ikoniske karakterer. Fra i dag kan vi så endelige se filmens hovedplakat, der prydes af en forslået Nikolaj Lie Kaas som Carl Mørck sammen med Fares Fares som Assad og Johanne Louise Schmidt som Rose. I baggrunden ses Københavns Politigård.

Knap halvanden måned før premieren på 'Fasandræberne', film nr. 2 i Jussi Adler-Olsens bestseller-serie om Afdeling Q, frigiver Zentropa filmens hovedplakat.

Fasandræberne

‘Fasandræberne’ starter i 1994, hvor et tvillingepar findes brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe rigmandsbørn fra en nærliggende kostskole, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene.
20 år senere ender sagen på vicekriminalkommissær Carl Mørcks skrivebord, og han indser hurtigt, at noget er galt. Carl, hans assistent Assad og deres nye sekretær Rose genoptager sagen og finder frem til et gammelt nødopkald fra en desperat pige, der tilsyneladende kender til mordene. Snart bliver de kastet ud i en intens søgen efter pigen, Kimmie, der har været forsvundet siden mordene fandt sted. Men Carl og Assad er ikke de eneste, der jagter Kimmie. Hendes viden er til stor fare for en gruppe indflydelsesrige mænd i toppen af ​​samfundet, og de vil gøre alt hvad de kan for at forhindre fortiden i at indhente dem.

‘Fasandræberne’ har premiere den 2. oktober 2014 over hele landet, og forventes at blive en af årets største biografsucceser.

Er du ved at være spændt?