Oscars
Copyright: A.M.P.A.S

Gruppefoto af de Oscar nominerede 2014

Traditionen tro var mange kendte ansigter samlet til frokost for at fejre, at de er de heldige nominerede til årets Oscar. Mere end 200 mennesker var samlet til frokosten, der understregede, at det er et stærkt og bredt felt af nominerede i år, men det betyder selvfølgelig også, at nogle præstationer ikke kom igennem nåleøjet. Blandt andet beklagede mange, at Tom Hanks ikke var blevet nomineret for hans rolle i ‘Captain Phillips’. Til gengæld er der hele 8 skuespillere, der har fået deres første Oscar-nominering:  Chiwetel Ejiofor, June Squibb, Jared Leto, Lupita Nyong’o, Sally Hawkins, Michael Fassbender, Barkhad Abdi og Matthew McConaughey.

“Jeg skal fejre uanset hvad. Det er første gang, jeg er nomineret, og hvem ved om jeg nogensinde bliver nomineret igen. Men der vil aldrig være en anden ‘første gangs nominering’, så jeg vil nyde det,” udtaler Matthew McConaughey, som er favorit til at løbe med Oscaren for “Bedste skuespiller” for hans rolle som AIDS aktivisten i ‘Dallas Buyers Club’ efter han også vandt Golden Globen og Screen Actors Guild.

Cate Blanchett, favoritten til at løbe med statuetten for “Bedste skuespillerinde” i Woody Allens ‘Blue Jasmine’, sagde at nomineringen kom som en overraskelse. Mens Jonah Hill, nomineret til “Bedste mandlige birolle” for Martin Scorseses ‘ The Wolf of Wall Street’, satte en fed streg under, at han er stor fan af instruktøren: “Penge er aldrig et problem, når man kan arbejde med folk som Martin Scorsese,” siger Hill, som også fik en lavere løn for hans rolle i filmen, “Jeg ville gøre hvad som helst…jeg ville male hans hus, hvis han bad mig om det.”

Derudover er der også godt nyt til de af jer, som er trætte af de kedelige taler, hvor vinderen blot opremser en masse navne. Producerne for dette års Oscaruddeling opfordrede til at vinderen istedet sagde noget fra hjertet.

Selvfølgelig blev der også taget et gruppefotoet. Se hvor mange ansigter du kan genkende og om du kan huske, hvad de er nomineret for.

De nominerede til dette års Academy Awards
Klik for at se et større billede