Harrison Ford i Indiana Jones 5
copyright: Lucasfilm

Hæsblæsende trailer til ’Indiana Jones and the dial of destiny’

Helten med hatten og pisken er klar til at indtage biograferne i sommeren 2023

Så er den første trailer klar til den næste film om den ikoniske arkæolog  ’Indiana Jones’.

Der er vanen tro smæk for skillingen, så forhåbentlig venter der en dejlig biografoplevelse forude i sommeren 2023 hvor filmen har premiere.

Men hvad ved vi så om filmen på nuværende tidspunkt?

Ud fra traileren tyder det på at Indiana Jones atter kæmper mod nazister. Dette fungerede EMINENT godt i de magiske ’Jagten på den forsvundne skat’ og  ’Indiana Jones og det sidste korstog’.

Det forlyder desuden, at Mads Mikkelsen indgår i skurkegalleriet, hvilket bestemt ikke gør noget. Det bliver spændende at se, om han kan gentage succesen fra  ’Casino Royale’.

Karakteren Sallah vender tilbage. Han er atter klar til at give en hjælpende hånd med, hvilket han sidst gjorde i ’Indiana Jones og det sidste korstog’ . Til gengæld er Marion ikke at spotte nogle steder i traileren, så måske Indy har for travlt denne gang til at være romantisk?

Det er i øvrigt første film i franchisen, hvor Steven Spielberg ikke er instruktør, hvilket godt kan give lidt bange anelser. Dog skuffede den sidste film i serien, så måske at det er fint nok med nye kræfter? Til gengæld er John Williams tilbage som komponist, så vi håber på et fængende filmtema, man kan nynne med på.

Alt i alt begynder undertegnede at gøre sig forhåbninger om, at vi kan få en bedre afslutning på franchisen end den skuffende ’Indiana Jones og Krystalkraniets kongerige’. Ud fra traileren kan man dog godt frygte, at mange af actionscenerne drukner i computer effekter.

Uanset hvad så ses vi i biografen.