Nordisk Film Distribution

‘Hunger Games’ på LED-skærm

Som det eneste land i verden, har Nordisk Film fået lov til at sætte Hunger Games arenaen op. Nordisk Film Shortcut sætter rammerne, når arenaen sættes op i deres topmoderne LED-scene. Scenen er en 360-graders scene, hvor vægge og loft er dækket i LED-paneler.  Filmselskabet Lionsgate har leveret scener fra ‘The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes’, hvilket gør det muligt at kreere et virtuelt Hunger Games univers, med kamparenaen fra den nye film.  Scenen vil blive omhyggeligt pyntet med murbrokker og sten for at skabe en sømløs overgang mellem skærmene. For at komme ind på scenen, skal man gå igennem en lille tunnel, som den sonerne i filmen, skal i gennem for at komme ind i kamparenaen. Når man er kommet igennem tunnelen, breder arenaen sig ud og man får indtrykket af at man selv er med i filmen.

Gennem hele oplevelsen vil der blive afspillet lyd fra tre separate højtalere, for at give en mere indlevende oplevelse af lyden. Der vil være en højtaler ved indgangen, som giver en velkomstbesked, en til det generelle lydspor og omgivende lyde, og en til en dronens lyd, som flyver ind over skærmene. 

‘The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes’ har dansk premiere d. 16. november. Se promovideo for Shortcuts LED-scene her.