into the woods trailer

Trailer til eventyrfilmen ‘Into the Woods’

Så er den første trailer kommet til eventyret ‘Into the Woods’.

Disney har adopteret teatermusicalen ‘Into the Woods’, som handler om et par, som har fået en forbandelse smidt over sig af en ond heks. De forsøger at ophæve forbandelsen, og møder på deres vej kendte karakterer fra forskellige eventyr.
Mange af dem, møder vi i filmatiseringens første trailer, som først starter med at viser små klip fra kendte eventyr – vi får et glimt af Lilla Crawford som Rødhætte, Daniel Huttlestone som Jack fra Jack og bønnestagen, Mackenzie Mauzy som Rapunzel og hendes prins spillet af Billy Magnussen, den lidt mere kendte Anna Kendrick som askepot og Chris Pine som prins charming.
Ikke mindst møder vi Emily Blunt og James Corden som det stakkels forbandede par, Meryl Streep som heksen og så har vi Johnny Depp, som ulven fra Rødhætte – i traileren ser vi kun noget af ham og ikke ansigtet.

I filmen er også Christine Baranski som Askepots stedmor og Lucy Punch og Tammy Blanchard som stedsøstrene. Tracey Ullman som Jacks mor og Frances de la Tour som kæmpe.

På trods af at det ikke ud fra traileren ser ud til at karakterne skal til at bryde ud i sang, så er filmen stadig en musical. Vi må åbenbart vente lidt længere før vi får lov til at høre nogle musicalnumre.

Billeder fra filmen:

[raw]

no images were found

[/raw]