Johnny Depps nye film bliver ikke udgivet

Havde du glædet dig til at se historien om mordmysteriet på rapperen Biggie Smalls? Ja, så bliver du nok gruelig skuffet!

Det er netop meddelt her 1 måned fra udgivelsen af filmen, ‘City of Lies’, at den ikke får biografpremiere. Filmen bliver indtil videre sat på hylden indtil distributøren beslutter sig for, hvad der skal ske med filmen. Der er ingen forklaring på hvorfor den er revet af plakaten, hvilket i Hollywood får rygterne til at svirrer løs, hvilket er forståeligt. Nu er det heller ikke fordi at produktionen af filmen har været lut og lagkage, og en af problemerne er stjernen, Johnny Depp selv. Depp kæmper i øjeblikket med en sag, hvor han skulle have slået en location manager på settet af ‘City of Lies’. Det er ikke den eneste sag Depp har siddende på halsen, men rygtebørsen er simpelthen ikke til at styre.

Man regner med en udtalelse og nærmere forklaring i løbet af denne uge, men det ændre ikke ved skuffelsen. Og den skuffelse har utrolig mange mennesker, som havde glædet sig til denne film, da traileren så okay lovende ud. Hvem ved, måske ryger filmen direkte over på Netflix, ligesom Andy Serkis og hans ‘Junglebogen’ film.