‘Jurassic World 2: Fallen Kingdom’ første teaser

Den store success ‘Jurassic World’ fra 2015 er tilbage med efterfølgeren ‘Jurassic World 2: Fallen Kingdom’. Filmen er den femte film i ‘Jurassic Park’ franchisen og den anden film i ‘Jurassic World’ trilogien. Universal Studios har udgivet den første teaser, og den fulde trailer regnes med at blive publiceret sammen med ‘Star Wars: The Last Jedi’. Teaseren afslører ikke specielt meget andet end en veltrænet Chris Pratt der kommunikerer med en dinosaur. Klippet minder meget om et klip fra ‘Jurassic World,’ hvor Pratt står og prøver at kommunikere med dinosaurer. Klippet gik viralt da filmen udkom, og der blev siden hen lavet diverse memes ud af dette klip.

Som nævnt er Chris Pratt tilbage i rollen som Owen Grady, men filmen har fået en ny instruktør.  J.A. Bayona, der er mest kendt som instruktøren bag ‘The Impossible’ og ‘ A Monster Calls,’ skal instruere filmen . Steven Spielberg er tilbage som execute director.

Forgængeren ‘Jurassic World’ ligger lige nu på fjerdepladsen på box office-listen over film, der har den højeste indtjening, så der er ingen tvivl om, at forventningerne til ‘Jurassic World 2: Fallen Kingdom’ er høje.

‘Jurassic World 2: Fallen Kingdom’ får amerikansk premiere d. 22 juni 2018, og den danske premiere forventes ifølge kino.dk at være d. 7 juni 2018.

Kilde: comingsoon.net

 

More Stories
the martian
Første kig på ‘The Martian’