Kevin Feige modtager Britannia Awards 2018

The Britannia Awards bliver afholdt hvert år i Los Angeles. Prisen og eventet er skabt af BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), og hylder filmfolk og skuespilleres karrierer og det fodspor de har efterladt. Denne prisuddeling er også en hyldest mellem den amerikanske (Hollywood) og den britiske filmindustri, og den bro som forbinder dem. Mange store navne har igennem tiden modtaget prisen, og for producenter, er der Albert R. Broccoli-prisen. Albert R. Broccoli var manden der producerede samtlige James Bond film op til hans død i 1996, og som i dag er i hans datters og stedsøns hænder.

Denne pris er i år blevet givet til Marvel Studios boss, Kevin Feige, der i 10 år har skabt en fantastisk franchise, og forsøgt at holde hele superhelte-universet kontinuerligt. Her er introduktions videoen, før Feige får sin pris:

 

Her efter kommer hovedpersonen op, for at hente sin pris:

 

Om det er velfortjent eller ej, det vil jeg lade dig, kære læser, selv bestemme. Men, det er nu et stor bedrift manden alligevel synes at havde lavet, og her fra Filmpuls’ redaktion ønsker vi tillykke med prisen, og kan vi så snart få den trailer til  nyeste ‘Avengers’ film… Please!

Copyright: Marvel Studios / BBC